Beställ senast 18/12 för leverans innan jul.
- Start
- Outdoor
- Äta, Dricka & Förvara
- Kök & Matlagning
- Stekhällar & Stekpannor
Skillet 6 All-In-One 15cm
Produktinformation
Japansk-inspirerad gjutjärnspanna designad för öppen eld med premiumprestanda och tidlös vintage-känsla.
- Japansk-inspirerad gjutjärnspanna med premium kvalitet, perfekt för matlagning över öppen eld eller i köket.
- Kommer med Dutch oven-stil lock som kan användas som extra tillagningsyta med värmespridande koppar D-ring handtag.
- Förbehandlad med ekologisk solrosolja - redo att användas direkt med non-stick egenskaper som utvecklas med tiden.
- Ergonomiskt förlängt handtag med upphängningshål för säkrare hantering och smidig förvaring.
- Tjockare bas fördelar värmen jämnt samtidigt som pannan är lättare än liknande produkter på marknaden.
Möt Barebones All-In-One-kollektion där vintage känsla möter modern prestanda. Denna lyxiga gjutjärnspanna med sin polerade insida och djärva linjer är genomtänkt designad för den seriösa matlagningsentusiasten som uppskattar kvalitet och funktion.
Barebones rekommenderar att laga mat "långsamt och på låg värme" för att lära känna din panna. Som med all ny gjutjärn kan viss mat bränna fast i början, men detta kommer minska med tiden när pannans naturliga non-stick egenskaper utvecklas genom användning.
Specifikationer:
Stekpanna: Diameter 15,24 cm, djup 3,8 cm, vikt 964 g
Lock: Diameter 15,24 cm, vikt 850 g
Material: HT150 järn med koppardetaljer, förbehandlad med 100% ekologisk solrosolja
Innehållsförteckning
Hur du tar hand om ditt gjutjärn:
1. Skrubba rent gjutjärnet med ett rengöringsnät eller en styv borste.
2. Värm ugnen till 150°C.
3. Välj en matolja med hög rökpunkt, som solros- eller druvkärnsolja.
4. Applicera en liten mängd olja åt gången med en pappershandduk. Gnida in oljan i gjutjärnet, inklusive väggarna. Gjutjärn är poröst, så du bör kunna gnida in ganska mycket olja i ytan utan överflödig olja. Upprepa tills stekpannan är väl oljad, men inte droppande.
5. Sätt in gjutjärnet i ugnen i 10 minuter, ta sedan försiktigt bort det och torka bort överflödig olja på ytan.
6. Öka ugnstemperaturen till 205°C.
7. Låt gjutjärnet stå i ugnen 1 timme, stäng sedan av ugnen och låt gjutjärnet svalna i ugnen.
8. När gjutjärnet har svalnat, ta bort det från ugnen och torka bort eventuell återstående olja med en pappershandduk eller trasa.
Ditt gjutjärn är nu redo att användas. Upprepa denna process med jämna mellanrum för att behålla kryddningen på ditt gjutjärn.
Produktspecifikationer
Kön
Unisex
Produktnummer
barebones2057331341032
Skillet 6 All-In-One 15cm
719,20 kr
899 kr
Du sparar 179,80 kr
719,20 kr
899 kr
Du sparar 179,80 kr
Välj storlek
Rabattkod gäller ej på denna produkt
Produktinformation
Japansk-inspirerad gjutjärnspanna designad för öppen eld med premiumprestanda och tidlös vintage-känsla.
- Japansk-inspirerad gjutjärnspanna med premium kvalitet, perfekt för matlagning över öppen eld eller i köket.
- Kommer med Dutch oven-stil lock som kan användas som extra tillagningsyta med värmespridande koppar D-ring handtag.
- Förbehandlad med ekologisk solrosolja - redo att användas direkt med non-stick egenskaper som utvecklas med tiden.
- Ergonomiskt förlängt handtag med upphängningshål för säkrare hantering och smidig förvaring.
- Tjockare bas fördelar värmen jämnt samtidigt som pannan är lättare än liknande produkter på marknaden.
Möt Barebones All-In-One-kollektion där vintage känsla möter modern prestanda. Denna lyxiga gjutjärnspanna med sin polerade insida och djärva linjer är genomtänkt designad för den seriösa matlagningsentusiasten som uppskattar kvalitet och funktion.
Barebones rekommenderar att laga mat "långsamt och på låg värme" för att lära känna din panna. Som med all ny gjutjärn kan viss mat bränna fast i början, men detta kommer minska med tiden när pannans naturliga non-stick egenskaper utvecklas genom användning.
Specifikationer:
Stekpanna: Diameter 15,24 cm, djup 3,8 cm, vikt 964 g
Lock: Diameter 15,24 cm, vikt 850 g
Material: HT150 järn med koppardetaljer, förbehandlad med 100% ekologisk solrosolja
Innehållsförteckning
Hur du tar hand om ditt gjutjärn:
1. Skrubba rent gjutjärnet med ett rengöringsnät eller en styv borste.
2. Värm ugnen till 150°C.
3. Välj en matolja med hög rökpunkt, som solros- eller druvkärnsolja.
4. Applicera en liten mängd olja åt gången med en pappershandduk. Gnida in oljan i gjutjärnet, inklusive väggarna. Gjutjärn är poröst, så du bör kunna gnida in ganska mycket olja i ytan utan överflödig olja. Upprepa tills stekpannan är väl oljad, men inte droppande.
5. Sätt in gjutjärnet i ugnen i 10 minuter, ta sedan försiktigt bort det och torka bort överflödig olja på ytan.
6. Öka ugnstemperaturen till 205°C.
7. Låt gjutjärnet stå i ugnen 1 timme, stäng sedan av ugnen och låt gjutjärnet svalna i ugnen.
8. När gjutjärnet har svalnat, ta bort det från ugnen och torka bort eventuell återstående olja med en pappershandduk eller trasa.
Ditt gjutjärn är nu redo att användas. Upprepa denna process med jämna mellanrum för att behålla kryddningen på ditt gjutjärn.
Produktspecifikationer
Kön
Unisex
Produktnummer
barebones2057331341032