Gratis frakt över 495 kr
Förlängt öppet köp t o m 15/1 2026
Delbetala med Klarna
Behöver du hjälp?Kontakta kundservice

Beställ senast 18/12 för leverans innan jul.

Produktinformation

Boken lär dig torka olika typer av råvaror och ger dig recept på mellanmål som är bra att ha med sig på vandringen.

• Lär dig torka olika typer av råvaror från frukt till kött och fisk.
• Innehåller recept på energikakor, buljonger och egengjord jerky.
• Ett helt kapitel ägnas åt olika typer av mattorkar.
• Beprövade tekniker från över femton års erfarenhet och experimenterande.
• Reviderad och utökad utgåva av en av våra populäraste böcker.

Denna bok går metodiskt igenom tekniker för att nå bästa resultat när du torkar olika råvaror. Använd kunskaperna för att bevara köksträdgårdens grödor, göra egen friluftsmat eller utforska nya spännande smaker i din matlagning. Du får veta hur du torkar både enkla råvaror som frukt, rotsaker och svamp, men också mer avancerade livsmedel som fisk, ägg, kött och kyckling.

Författaren Eric Tornblad summerar resultaten av mer än femton års erfarenhet och hundratals timmar av experimenterande med torkade livsmedel. Eric har också skrivit böckerna Fjällmat, Snabblagat på tur och Eldmat.

Artikelnummer: 9789189079632

Produktspecifikationer

Kön

Unisex

Produktnummer

calazo1983142266194

Calazo

Torka Mat 2:a upplagan

review.ratingOutOfFive
325 kr

Välj storlek

Rabattkod gäller ej på denna produkt

Produktinformation

Boken lär dig torka olika typer av råvaror och ger dig recept på mellanmål som är bra att ha med sig på vandringen.

• Lär dig torka olika typer av råvaror från frukt till kött och fisk.
• Innehåller recept på energikakor, buljonger och egengjord jerky.
• Ett helt kapitel ägnas åt olika typer av mattorkar.
• Beprövade tekniker från över femton års erfarenhet och experimenterande.
• Reviderad och utökad utgåva av en av våra populäraste böcker.

Denna bok går metodiskt igenom tekniker för att nå bästa resultat när du torkar olika råvaror. Använd kunskaperna för att bevara köksträdgårdens grödor, göra egen friluftsmat eller utforska nya spännande smaker i din matlagning. Du får veta hur du torkar både enkla råvaror som frukt, rotsaker och svamp, men också mer avancerade livsmedel som fisk, ägg, kött och kyckling.

Författaren Eric Tornblad summerar resultaten av mer än femton års erfarenhet och hundratals timmar av experimenterande med torkade livsmedel. Eric har också skrivit böckerna Fjällmat, Snabblagat på tur och Eldmat.

Artikelnummer: 9789189079632

Produktspecifikationer

Kön

Unisex

Produktnummer

calazo1983142266194