Populära länkar


Varumärken

Alla varumärken

Kategorier







Produkten läggs i din varukorg.
Produkten har lagts till i din varukorg.

Swebar Low Sugar Chocolate & Creamy Mint 50 g

 Skickas från oss inom 1 till 3 vardagar
 Gratis fraktalternativ
17 kr
ca-pris 24 kr
Köp Swebar Low Sugar Chocolate & Creamy Mint 50 g

Köp & prenumerera

För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på "KÖP"-knappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.

Ingen prenumeration
Varje månad
Varannan månad
Varje kvartal
  • Beskrivning
  • Innehåll
  • Näringsdeklaration

Dalblads populära Swebar - men med reducerat sockerinnehåll!

Swebar Low Sugar Chocolate & Creamy Mint är en proteinbar med krisp och ett lågt sockerinnehåll. En proteinbar kan tas efter träning. Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.

En Swebar Low Sugar innehåller max 1,5 g socker.

Kan användas av såväl elitidrottare som aktiva motionärer.

Ingredienser: Vassleproteinisolat/Myseproteininsolat (MJÖLK/MELK), mörk choklad/sjokolade (13%) (kakaomassa, sötningsmedel/søtstoff (maltitol), kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJALECITIN/SOYALECITIN, polyglycerolpolyricinoleat), arom), kollagenhydrolysat, isomaltooligosackarid, konsistensmedel (glycerol), MJÖLKPROTEIN/MELKEPROTEIN, vatten, sötningsmedel/ søtstoff (maltitolsirap), fyllnadsmedel (polydextros), solrosolja/solsikkeolje, kakaosmör, kakaopulver (2,5%), arom, salt, emulgeringsmedel (SOJALECITIN/SOYALECITIN), färgämne/fargestoff (kalciumkarbonat), sötningsmedel/søtstoff (sukralos), pepparmintolja.
Näringsvärde per 100 g (50g)
energi: 1450.00 kJ
energi: 340.00 kcal
fett: 12.00 g
- varav mättat fett: 570.00 g
kolhydrat: 25.00 g
- varav sockerarter: 110.00 g
fiber: 11.00 g
protein: 35.00 g
motsvarande salt: 70.00 g

Visa alla produkter från Swebar
  • Produktfakta
EAN:
7350028545926

Varumärke:

Förpackningsstorlek:
50g

Allergener:
Mjölk, Sojabönor.

Kan innehålla spår av:
Ägg.